Schutting Eemnes

Rond aan het kijken voor een beton schutting Eemnes? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Eemnes. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Eemnes

Wij werken alleen met doorgewinterd medewerkers welke niets anders doen dan het bouwen van schutting Eemnes. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Eemnes.

Tuin schermen Eemnes

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Eemnes

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Eemnes uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Eemnes die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting kopen Eemnes.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Eemnes is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Eemnes. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Mogelijk hebben we Eemnes voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Eemnes zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Eemnes gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Eemnes

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Eemnes is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Eemnes

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Prinsenbeek
schutting Heel
schutting Lemelerveld
schutting Geldermalsen
schutting Dinxperlo
schutting Ospel
schutting Erica
schutting Bleiswijk
schutting Tweede Exloërmond
schutting Zelhem
schutting Lage Zwaluwe
schutting Erica