Schutting Edam

Op zoek naar een hout beton schutting Edam? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Edam. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Edam

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Edam bent u verzekerd van een perfect eindproduct met goede garanties. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Edam gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de klanten. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Edam.

Tuin schermen Edam

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Edam

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Edam.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Edam is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Edam die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres Edam? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Edam.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Edam.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Edam

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Edam niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Rhein motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Edam

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Apeldoorn
schutting Hillegom
schutting Ter Aar
schutting Naaldwijk
schutting Driel
schutting Boekelo
schutting Enkhuizen
schutting Herpen
schutting Sint Oedenrode
schutting Geervliet
schutting Milsbeek
schutting Ootmarsum