Schutting Echt

Op zoek naar een hout beton schutting Echt? Wij kunnen de schuttingen Echt bezorgen of monteren uw nieuwe schutting Echt vakkundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Echt

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Echt bent u zeker van een degelijk eind resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Echt gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Echt bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor schuttingen Echt. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Echt.

Tuinschermen Echt

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Echt

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Echt uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Echt: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Echt.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Echt is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Echt. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Echt.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Echt. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u de tuinafscheidingen die we zetten Echt. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting Echt.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Echt

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor betonschuttingen Echt. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Echt

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zuidbroek
schutting Slagharen
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Haps
schutting Haaksbergen
schutting Middelrode
schutting Middelbeers
schutting Kruiningen
schutting Delden
schutting Dordrecht
schutting Balkbrug
schutting Drunen