Schutting Dussen

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Dussen? Prins schuttingen kan uw schutting Dussen op locatie brengen of zetten de nieuwe schuttingen Dussen deskundig en snel voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het monteren van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dussen

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Dussen bent u verzekerd van een correct resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Dussen vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Dussen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Dussen.

Tuinschermen Dussen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Dussen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Dussen: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Dussen die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Dussen.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Dussen is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Dussen. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Zoekt u een referentie adres Dussen? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Dussen.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Dussen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Dussen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Dussen nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Dussen

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Andel
schutting Aalden
schutting Heeswijk-Dinther
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Groet
schutting Born
schutting Leeuwarden
schutting Groet
schutting Bathmen
schutting Bathmen
schutting Baflo
schutting Breezand