Schutting Duiven

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting Duiven? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Duiven. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Duiven

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Duiven perfect monteren. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Duiven vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Duiven bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor schuttingen Duiven. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Duiven.

Tuinschermen Duiven

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Duiven

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Duiven uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Duiven die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Duiven.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Duiven is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Duiven. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Duiven? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Duiven bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Duiven gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Duiven

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Duiven is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Duiven

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kan kiezen uit meerdere type poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Michielsgestel
schutting Oude Wetering
schutting Koewacht
schutting Fijnaart
schutting Ter Aar
schutting Nijkerk
schutting Nijkerk
schutting Doetinchem
schutting Erp
schutting Schinnen
schutting Eefde
schutting Oosterhesselen