Schutting Drunen

Rond aan het kijken voor een beton schutting Drunen? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Drunen. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Drunen

Wij werken enkel met ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan het bouwen van schutting Drunen. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Drunen vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De basis van dit type tuinafscheidingen Drunen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Drunen.

Tuin schermen Drunen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Drunen

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Drunen.

Een tuinafscheiding kopen Drunen hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Drunen is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Drunen zult aantreffen voor uw woning in Drunen. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Wellicht hebben we Drunen voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Drunen zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schutting Drunen.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Drunen

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Drunen nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Drunen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Drunen

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bemmel
schutting Hengelo
schutting Valkenburg
schutting Rilland
schutting Gramsbergen
schutting Boekel
schutting Strijen
schutting Teteringen
schutting Ammerzoden
schutting Slochteren
schutting Eemnes
schutting Dirksland