Schutting Driemond

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting Driemond? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Driemond. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Driemond

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Driemond bent u zeker van een perfect eind resultaat met uitstekende garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Driemond zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Driemond.

Tuinschermen Driemond

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Driemond

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Driemond.

Een schutting kopen Driemond hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Driemond is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting Driemond zult aantreffen voor uw woning in Driemond. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Of verzoek ons om een referentie tuin Driemond.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die we zetten Driemond. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Driemond.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Driemond

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Driemond is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Driemond heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Driemond

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Odoorn
schutting Coevorden
schutting Engelen
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Vianen
schutting Medemblik
schutting Biezelinge
schutting Sint Philipsland
schutting Wolfheze
schutting Rijen
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Warmenhuizen