Schutting Doornenburg

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Doornenburg? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Doornenburg. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Doornenburg

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Doornenburg bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met uitstekende garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Doornenburg gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Doornenburg bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Doornenburg.

Tuin schermen Doornenburg

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Doornenburg

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Doornenburg.

Een tuinafscheiding plaatsen Doornenburg hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Doornenburg is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Doornenburg. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een adres Doornenburg.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Doornenburg zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Doornenburg gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Doornenburg

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Doornenburg is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur Doornenburg

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit diverse type poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Slochteren
schutting Oude Wetering
schutting Geervliet
schutting Wassenaar
schutting Breskens
schutting Heerjansdam
schutting Vlodrop
schutting Diever
schutting Spakenburg
schutting Heino
schutting Hedel
schutting Petten