Schutting Dongen

Op zoek naar een hout beton schutting Dongen? Wij kunnen uw schuttingen Dongen bezorgen of installeren uw nieuwe schuttingen Dongen vakkundig en vlot voor u. Het monteren van een schuttingen Dongen kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dongen

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Dongen perfect zetten. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Dongen vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen Dongen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Dongen.

Tuinschermen Dongen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Dongen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Dongen uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Dongen: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Dongen.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Dongen is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Dongen zult vinden voor uw woning in Dongen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of vraag ons om een referentie tuin Dongen.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Dongen plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Dongen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Dongen

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Dongen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Dongen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Dongen

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Grave
schutting Rijsenhout
schutting Musselkanaal
schutting Terneuzen
schutting Kamerik
schutting Hoeven
schutting Sint Willebrord
schutting Nijverdal
schutting Grou
schutting Losser
schutting Zeewolde
schutting Tilburg