Schutting Dongen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Dongen? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Dongen. Het zetten van een een schutting Dongen kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dongen

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Dongen bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met goede garanties. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. We plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Dongen vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Dongen. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Dongen.

Tuin schermen Dongen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Dongen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe schutting. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Dongen: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Dongen.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Dongen is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting Dongen zal tegenkomen voor uw woning in Dongen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we Dongen voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Dongen. Het was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Dongen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Dongen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Dongen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Dongen niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Dongen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Dongen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Groenlo
schutting Bleskensgraaf
schutting Bakkeveen
schutting Den Dungen
schutting Scherpenzeel
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Middelbeers
schutting Sluis
schutting Eefde
schutting Harkstede
schutting Leusden
schutting Naaldwijk