Schutting Dommelen

Op internet aan het kijken voor een beton schutting Dommelen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Dommelen. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dommelen

Wij werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Dommelen. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Dommelen erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Dommelen.

Tuinschermen Dommelen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Dommelen

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Dommelen.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Dommelen is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Dommelen. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Mogelijk hebben wij Dommelen eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Dommelen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Dommelen.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton Schutting Dommelen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Dommelen

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Dommelen nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Dommelen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Dommelen

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bakel
schutting Oosterhout
schutting ‘t Veld
schutting Smilde
schutting Vuren
schutting Vlodrop
schutting Joure
schutting Steenderen
schutting Dedemsvaart
schutting Hoevelaken
schutting Rijswijk
schutting Nieuw-Vennep