Schutting Dommelen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Dommelen? Prins schuttingen kan de schuttingen Dommelen leveren of monteren uw nieuwe schuttingen Dommelen vakkundig en vlot voor u. Het monteren van een schuttingen Dommelen kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dommelen

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Dommelen bent u verzekerd van een degelijk resultaat met juiste garanties. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Dommelen vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type tuinafscheidingen Dommelen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Dommelen.

Tuin schermen Dommelen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Dommelen

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Dommelen die zeer lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Dommelen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Dommelen is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Dommelen zal vinden voor uw woning in Dommelen. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Dommelen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Dommelen plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Dommelen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Dommelen

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Dommelen is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Dommelen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan een keuze maken uit verscheidene soorten poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Venlo
schutting Meijel
schutting Roelofsarendsveen
schutting Smilde
schutting Geffen
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Hengelo
schutting Odoorn
schutting Dommelen
schutting Hattem
schutting ’t Harde
schutting Breugel