Schutting Doesburg

Op zoek naar een hout beton schutting Doesburg? Prins schuttingen kan uw schuttingen Doesburg leveren of installeren uw nieuwe schuttingen Doesburg deskundig en snel voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schuttingen is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Doesburg

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Doesburg, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Doesburg. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Doesburg.

Tuinschermen Doesburg

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Doesburg

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Doesburg uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Doesburg die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Doesburg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Doesburg is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Doesburg. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres Doesburg.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Doesburg. Dat was nog nooit zo simpel! Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Doesburg.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Doesburg gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Doesburg

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Doesburg niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Doesburg

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sommelsdijk
schutting Zwartewaal
schutting Rockanje
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Sint Maartensdijk
schutting Leimuiden
schutting Menaldum
schutting Slochteren
schutting Helmond
schutting Groot-Ammers
schutting Heel
schutting Zwartsluis