Schutting Dinteloord

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Dinteloord? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Dinteloord. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dinteloord

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Dinteloord bent u verzekerd van een correct eind resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Dinteloord vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Dinteloord.

Tuinschermen Dinteloord

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Dinteloord

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Dinteloord: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Dinteloord.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Dinteloord is nu erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Dinteloord. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Dinteloord? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Schutting kopen Dinteloord. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Dinteloord.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Dinteloord gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Dinteloord

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Dinteloord is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Dinteloord

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kunt een keuze maken uit meerdere type tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hallum
schutting Horn
schutting Hoogkerk
schutting Zandvoort
schutting Diepenveen
schutting Wijchen
schutting Delfzijl
schutting Heinenoord
schutting Zwartsluis
schutting Dieren
schutting Boxmeer
schutting Loppersum