Schutting Dieren

Op zoek naar een beton schutting Dieren? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Dieren. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dieren

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Dieren bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Dieren gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Dieren.

Tuinschermen Dieren

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Dieren

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Dieren.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Dieren is hedendaags erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Dieren. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een adres Dieren.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen Dieren. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Dieren van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Dieren

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Dieren is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Dieren

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eerbeek
schutting Ootmarsum
schutting Kerkrade
schutting Axel
schutting Scherpenisse
schutting Loosdrecht
schutting Baexem
schutting Ulvenhout
schutting Stellendam
schutting Lekkerkerk
schutting Kruiningen
schutting Assendelft