Schutting Den Helder

Op zoek naar een beton schutting Den Helder? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe tuinschutting Den Helder. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Den Helder

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Den Helder bent u verzekerd van een perfect resultaat met juiste garanties. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Den Helder vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort schutting Den Helder zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Den Helder.

Tuin schermen Den Helder

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Den Helder

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Den Helder uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Den Helder.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Den Helder is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een tuinschutting Den Helder die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een tuin Den Helder.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Den Helder.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinschutting Den Helder gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Den Helder

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Den Helder. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Den Helder

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Steenwijk
schutting Monster
schutting Hengelo
schutting Barneveld
schutting Heeten
schutting Venhuizen
schutting Groesbeek
schutting Bovenkarspel
schutting Oudehaske
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Boekelo
schutting ’s-Hertogenbosch