Schutting Den Ham

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Den Ham? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Den Ham. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Den Ham

Onze geroutineerde bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Den Ham perfect zetten. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Den Ham. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Den Ham.

Tuinschermen Den Ham

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Den Ham

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Den Ham die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Den Ham.

Een tuinafscheiding kopen Den Ham hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Den Ham is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een schutting Den Ham die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we Den Ham eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Den Ham bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Den Ham van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Den Ham

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Den Ham. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Den Ham heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Den Ham

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 210cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zwartsluis
schutting Deil
schutting Zeeland
schutting Dieren
schutting Oude-Tonge
schutting Abbekerk
schutting Egmond aan Zee
schutting Hoek van Holland
schutting Coevorden
schutting Nieuwkuijk
schutting Vlodrop
schutting Zaltbommel