Schutting Den-Bosch

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Den-Bosch? Wij kunnen de schutting leveren of monteren de nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 2 weken een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen bent u zeker van een correct resultaat met juiste garanties. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Den-Bosch

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags zoeken minder particulieren voor deze soort schutting. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor schuttingen. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Den-Bosch.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Den-Bosch is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting zal tegenkomen bij u in Den-Bosch. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben wij bij u in Den-Bosch voorheen een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Erfafscheiding kopen Den-Bosch. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende type schuttingen of schutting bij u in Den-Bosch zetten:

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton Schutting gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Den-Bosch

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Aarle-Rixtel
schutting IJzendijke
schutting Engelen
schutting Maasbree
schutting Wagenborgen
schutting Grijpskerk
schutting Kamperland
schutting Drachten
schutting Oldebroek
schutting Spakenburg
schutting Lobith
schutting Stiens