Schutting Den Bosch

Op zoek naar een hout beton schutting Den Bosch? Prins schuttingen kan uw schutting Den Bosch op locatie brengen of monteren uw nieuwe schuttingen Den Bosch vakkundig en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Den Bosch

Wij werken alleen met ervaren medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schutting Den Bosch. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Den Bosch erg populair, tegenwoordig kiezen minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Den Bosch.

Tuin schermen Den Bosch

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Den Bosch

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Den Bosch.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Den Bosch is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een tuinschutting Den Bosch die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Den Bosch? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Den Bosch bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Den Bosch gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Den Bosch

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Den Bosch nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Den Bosch heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Den Bosch

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Duiven
schutting Schipluiden
schutting Ammerstol
schutting Kollum
schutting Veendam
schutting Smilde
schutting Putte
schutting Sint Anthonis
schutting Middelstum
schutting Breukelen
schutting Lopik
schutting Winsum