Schutting De Wijk

Rond aan het kijken voor een moderne schutting De Wijk? Prins schuttingen kan de schutting De Wijk bezorgen of monteren uw nieuwe schuttingen De Wijk bekwaam en vlot voor u. Het bouwen van een een schutting De Wijk kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting De Wijk

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen De Wijk correct plaatsen. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen De Wijk bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom hoogst geschikt voor tuinafscheidingen De Wijk. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen De Wijk.

Tuinschermen De Wijk

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen De Wijk

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting De Wijk: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen De Wijk.

Een schutting kopen De Wijk hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin De Wijk is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding De Wijk zult aantreffen voor uw woning in De Wijk. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres De Wijk? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen De Wijk.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen De Wijk van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting De Wijk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen De Wijk. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen De Wijk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur De Wijk

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt kiezen uit verschillende type tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Breskens
schutting Oud-Vossemeer
schutting Cothen
schutting Waddinxveen
schutting Doetinchem
schutting Heino
schutting Monster
schutting Halfweg
schutting Dedemsvaart
schutting Oosterhesselen
schutting Dedemsvaart
schutting Hardenberg