Schutting Damwoude

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting Damwoude? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Damwoude. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Damwoude

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Damwoude bent u zeker van een correct eind resultaat met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Damwoude erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze categorie schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Damwoude. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Damwoude.

Tuin schermen Damwoude

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Damwoude

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Damwoude: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Damwoude.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Damwoude is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Damwoude. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Damwoude.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Damwoude. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Damwoude zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Damwoude gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Damwoude

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Damwoude is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Damwoude heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Damwoude

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Meppel
schutting Zwaagwesteinde
schutting Dedemsvaart
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Someren
schutting Twello
schutting Roosendaal
schutting De Zilk
schutting Heiloo
schutting Breda
schutting Geertruidenberg
schutting Brielle