Schutting Dalen

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting Dalen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Dalen. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dalen

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Dalen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Dalen erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Dalen. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Dalen.

Tuin schermen Dalen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Dalen

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Dalen uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Dalen.

Een schutting kopen Dalen hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Dalen is nu erg handig. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding Dalen zult tegenkomen voor uw woning in Dalen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de klanten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Dalen.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Dalen.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schutting Dalen.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Dalen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Dalen is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Dalen

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoeven
schutting Sint Willebrord
schutting Opmeer
schutting Kampen
schutting Petten
schutting Ruurlo
schutting Bergentheim
schutting Asten
schutting Breugel
schutting Gouda
schutting Pijnacker
schutting Etten-Leur