Schutting Culemborg

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Culemborg? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of monteren uw nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen bent u zeker van een degelijk eind resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk verschillend zijn. We bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Culemborg

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote pluspunt van deze erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Culemborg.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin in Culemborg is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Culemborg? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! De onderstaande mooie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Culemborg.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Culemborg

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Oudenbosch
schutting Heteren
schutting Ooltgensplaat
schutting Slagharen
schutting Angerlo
schutting Dongen
schutting Oenkerk
schutting Twello
schutting Harmelen
schutting Kapelle
schutting Hengelo
schutting Angerlo