Schutting Coevorden

Op zoek naar een beton schutting Coevorden? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Coevorden. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Coevorden

We werken enkel met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Coevorden. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Coevorden vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De palen van dit type schutting Coevorden zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor schuttingen Coevorden. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Coevorden.

Tuinschermen Coevorden

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Coevorden

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Coevorden: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Coevorden.

Een tuinafscheiding kopen Coevorden hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Coevorden is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Coevorden. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres Coevorden.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Coevorden.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Coevorden.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Coevorden

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Coevorden niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Coevorden

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bathmen
schutting Schipluiden
schutting Lierop
schutting Medemblik
schutting Abcoude
schutting Sneek
schutting Groet
schutting Huijbergen
schutting Noordwijkerhout
schutting Ouddorp
schutting Hoogkarspel
schutting Maasbracht