Schutting Chaam

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Chaam? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Chaam. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Chaam

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Chaam bent u zeker van een perfect eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Chaam vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Chaam.

Tuinschermen Chaam

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Chaam

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Chaam uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Chaam.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Chaam is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een schutting Chaam die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben wij Chaam eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Chaam. Dat was nog nooit zo simpel! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Chaam. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Chaam.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Chaam

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Chaam nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Chaam

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hank
schutting Lekkerkerk
schutting Sint Annaparochie
schutting Hellendoorn
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Beemster
schutting Sliedrecht
schutting Breezand
schutting Nieuwveen
schutting Berghem
schutting Baarle-Nassau
schutting Kesteren