Schutting Chaam

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Chaam? Prins schuttingen kan uw schutting Chaam op locatie brengen of monteren de nieuwe schuttingen Chaam vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Chaam

We werken enkel met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Chaam. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Chaam.

Tuin schermen Chaam

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Chaam

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Chaam uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Chaam.

Een tuinafscheiding kopen Chaam hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Chaam is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een schutting Chaam die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 82% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Misschien hebben wij Chaam eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Chaam.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinschutting Chaam gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Chaam

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Chaam is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Chaam heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Chaam

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Alphen aan den Rijn
schutting Waalwijk
schutting Zwaagwesteinde
schutting Overdinkel
schutting Winsum
schutting Meijel
schutting Sint Michielsgestel
schutting Lent
schutting IJsselmuiden
schutting Sneek
schutting Nederhorst
schutting Swalmen