Schutting Bunnik

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Bunnik? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Bunnik. Het plaatsen van een schuttingen Bunnik kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bunnik

Onze bedreven bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Bunnik correct plaatsen. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Bunnik.

Tuinschermen Bunnik

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Bunnik

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Bunnik uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Bunnik.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Bunnik is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting Bunnik zal vinden voor uw woning in Bunnik. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Misschien hebben we Bunnik voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Bunnik plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Bunnik gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Bunnik

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Bunnik niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur Bunnik

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Aalburg
schutting Koudum
schutting Uithoorn
schutting Nieuw Bergen
schutting Ede
schutting Bergschenhoek
schutting Opmeer
schutting Heerjansdam
schutting Ruinerwold
schutting Nieuwkoop
schutting Heinkenszand
schutting Lemmer