Schutting Broek op Langedijk

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Broek op Langedijk? Wij kunnen uw schutting Broek op Langedijk bezorgen of installeren de nieuwe schutting Broek op Langedijk deskundig en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Broek op Langedijk

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Broek op Langedijk correct monteren. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Broek op Langedijk vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De palen van deze soort schutting Broek op Langedijk zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Broek op Langedijk.

Tuin schermen Broek op Langedijk

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Broek op Langedijk

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Broek op Langedijk.

Een tuinafscheiding kopen Broek op Langedijk hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Broek op Langedijk is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Broek op Langedijk. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Broek op Langedijk? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Broek op Langedijk. Dat was nog nooit zo simpel! De onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Broek op Langedijk.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Broek op Langedijk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Broek op Langedijk

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Broek op Langedijk. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Broek op Langedijk

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogeveen
schutting Bergum
schutting Linne
schutting Middelrode
schutting Dreumel
schutting Groesbeek
schutting Heukelum
schutting Kudelstaart
schutting Muiderberg
schutting Oostzaan
schutting Hoogkerk
schutting Kloosterzande