Schutting Broek op Langedijk

Op zoek naar een nieuwe schutting Broek op Langedijk? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Broek op Langedijk. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Broek op Langedijk

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schutting Broek op Langedijk, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de bouwers.

De houten schutting Broek op Langedijk gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De palen van dit type tuinafscheiding Broek op Langedijk zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daardoor uiterst geschikt voor schuttingen Broek op Langedijk. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Broek op Langedijk.

Tuinschermen Broek op Langedijk

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Broek op Langedijk

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Broek op Langedijk uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Broek op Langedijk.

Een schutting kopen Broek op Langedijk hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Broek op Langedijk is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Broek op Langedijk zal vinden voor uw woning in Broek op Langedijk. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie adres Broek op Langedijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Broek op Langedijk.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Broek op Langedijk van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Broek op Langedijk

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Broek op Langedijk. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur Broek op Langedijk

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vierlingsbeek
schutting Vlodrop
schutting Breedeweg
schutting Oude Wetering
schutting Lichtenvoorde
schutting Uithuizermeeden
schutting Hardenberg
schutting Linschoten
schutting Oudewater
schutting Rucphen
schutting Middelsluis
schutting Beuningen