Schutting Breukelen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Breukelen? Wij kunnen uw schutting Breukelen leveren of plaatsen uw nieuwe schutting Breukelen vakkundig en vlot voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Breukelen

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Breukelen perfect zetten. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom hoogst geschikt voor schuttingen Breukelen. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Breukelen.

Tuinschermen Breukelen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Breukelen

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Breukelen die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting kopen Breukelen.

Een tuinafscheiding kopen Breukelen hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Breukelen is nu erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting Breukelen die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Wellicht hebben we Breukelen voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting Breukelen plaatsen:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Breukelen van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Breukelen

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Breukelen is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur Breukelen

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwkoop
schutting Margraten
schutting Alblasserdam
schutting Maartensdijk
schutting Maartensdijk
schutting Reusel
schutting Andijk
schutting Hilvarenbeek
schutting Wanssum
schutting Deest
schutting Amsterdam
schutting Doorwerth