Schutting Breugel

Op zoek naar een moderne schutting Breugel? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Breugel. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Breugel

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Breugel bent u verzekerd van een degelijk resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. De basis van dit type schuttingen Breugel bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Breugel.

Tuin schermen Breugel

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Breugel

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Breugel: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Breugel.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Breugel is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting Breugel die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Breugel voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! De volgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Breugel.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Breugel van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Breugel

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Breugel nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Breugel

Een poort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kaatsheuvel
schutting Leeuwarden
schutting Koewacht
schutting Harmelen
schutting Sint Jansteen
schutting Wognum
schutting Harkema
schutting Groot-Ammers
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting IJburg
schutting Oudewater
schutting Amerongen