Schutting Breda

Op zoek naar een nieuwe schutting Breda? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Breda. Het monteren van een een schutting Breda kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Breda

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Breda, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Breda gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. De basis van deze soort schuttingen Breda bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Breda.

Tuin schermen Breda

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Breda

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Breda uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Breda die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Breda.

Een schutting plaatsen Breda hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Breda is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Breda. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Mogelijk hebben we Breda eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen Breda. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Breda.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Breda

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Breda is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Breda

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Poortugaal
schutting Amersfoort
schutting Heerhugowaard
schutting Bilthoven
schutting Wierden
schutting Lochem
schutting Wezep
schutting ‘t Harde
schutting Ospel
schutting Leende
schutting Maasbree
schutting De Lier