Schutting Breda

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Breda? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting. We kunnen meestal binnen 1 week een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers welke niks anders doen dan het plaatsen van erfafscheidingen. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. We bouwen uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Breda

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Breda.

Een erfafscheiding kopen in Breda hoeft nu niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Breda is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een schutting die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Wellicht hebben we bij u in Breda voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Breda. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De volgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Breda.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Breda

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Bemmel
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Slochteren
schutting Merum
schutting Nijeveen
schutting Belfeld
schutting Ruinerwold
schutting Heiloo
schutting Deest
schutting Merum
schutting Vlijmen
schutting Werkendam