Schutting Breda

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting Breda? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting Breda. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen kunnen de tuinafscheiding foutloos plaatsen. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Schutting Breda

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor tuinafscheidingen Breda. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinafscheiding plaatsen Breda.

Een tuinafscheiding plaatsen Breda hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Breda is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting zult tegenkomen Breda. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Zoekt u een referentie tuin Breda? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Breda. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Breda plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Breda

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Beek
schutting Bocholtz
schutting Lunteren
schutting Den Burg
schutting Norg
schutting Sliedrecht
schutting Wolfheze
schutting Zeewolde
schutting Leusden
schutting Ridderkerk
schutting Eibergen
schutting Raalte