Schutting Brakel

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Brakel? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Brakel. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Brakel

Wij werken enkel met ervaren medewerkers die niets anders verrichten dan het plaatsen van schutting Brakel. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin altijd verschillend zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Brakel vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Brakel.

Tuin schermen Brakel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Brakel

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Brakel.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Brakel is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Brakel. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Brakel? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Brakel.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Brakel van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Brakel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Brakel. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Brakel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Brakel

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hengelo
schutting Oostvoorne
schutting Ittervoort
schutting Roermond
schutting Kloosterzande
schutting Waardenburg
schutting De Wijk
schutting ‘s Gravenmoer
schutting Lobith
schutting Sittard
schutting Delden
schutting Reusel