Schutting Brakel

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Brakel? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Brakel. Het monteren van een een schutting Brakel kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Brakel

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Brakel bent u verzekerd van een perfect eindproduct met juiste garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Brakel erg populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Brakel. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Brakel.

Tuinschermen Brakel

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Brakel

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Brakel: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Brakel die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen Brakel.

Een tuinafscheiding plaatsen Brakel hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Brakel is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting Brakel zult aantreffen voor uw woning in Brakel. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Of vraag ons om een adres Brakel.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Brakel. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Brakel van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Brakel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Brakel is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Brakel

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende poortdeuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Melick
schutting Kruisland
schutting Heerjansdam
schutting Beesel
schutting Hillegom
schutting Odiliapeel
schutting Ameide
schutting Raamsdonk
schutting Linschoten
schutting Anna-Paulowna
schutting Bovensmilde
schutting Haarlem