Schutting Bovenkarspel

Op zoek naar een nieuwe schutting Bovenkarspel? Wij kunnen uw schutting Bovenkarspel bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting Bovenkarspel vakkundig en vlot voor u. Het bouwen van een een schutting Bovenkarspel kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bovenkarspel

We werken uitsluitend met ervaren personeel welke niks anders verrichten dan het zetten van schuttingen Bovenkarspel. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Bovenkarspel gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van dit type schutting Bovenkarspel zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen Bovenkarspel. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Bovenkarspel.

Tuin schermen Bovenkarspel

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Bovenkarspel

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Bovenkarspel die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Bovenkarspel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Bovenkarspel is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Bovenkarspel zal tegenkomen voor uw woning in Bovenkarspel. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Zoekt u een referentie tuin Bovenkarspel? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Bovenkarspel. Het was nog nooit zo eenvoudig! Deze volgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Bovenkarspel.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Bovenkarspel.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Bovenkarspel

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een betonschutting Bovenkarspel is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Bovenkarspel

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit diverse type poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lobith
schutting Oudewater
schutting Marum
schutting Leeuwarden
schutting Weerselo
schutting Langeraar
schutting Houten
schutting Middelrode
schutting Bedum
schutting Dinteloord
schutting Den Bosch
schutting Druten