Schutting Bovenkarspel

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting Bovenkarspel? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Bovenkarspel. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bovenkarspel

Onze geroutineerde bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Bovenkarspel foutloos zetten. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Bovenkarspel gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Bovenkarspel.

Tuinschermen Bovenkarspel

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Bovenkarspel

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Bovenkarspel uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Bovenkarspel.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Bovenkarspel is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting Bovenkarspel zult vinden voor uw woning in Bovenkarspel. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Wellicht hebben we Bovenkarspel eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Bovenkarspel.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton Schutting Bovenkarspel gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Bovenkarspel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Bovenkarspel niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur Bovenkarspel

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dokkum
schutting Simpelveld
schutting Meerssen
schutting Appingedam
schutting Malden
schutting Breukelen
schutting Bergen
schutting Chaam
schutting Loenen
schutting Urk
schutting Goor
schutting Barneveld