Schutting Boven-Hardinxveld

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Boven-Hardinxveld? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Boven-Hardinxveld. Het bouwen van een schuttingen Boven-Hardinxveld kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Boven-Hardinxveld

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Boven-Hardinxveld bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met juiste garanties. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Boven-Hardinxveld gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Boven-Hardinxveld zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Boven-Hardinxveld. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Boven-Hardinxveld.

Tuin schermen Boven-Hardinxveld

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Boven-Hardinxveld

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Boven-Hardinxveld die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Boven-Hardinxveld.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Boven-Hardinxveld is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Boven-Hardinxveld zult vinden voor uw woning in Boven-Hardinxveld. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben we Boven-Hardinxveld eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Boven-Hardinxveld. Het was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Boven-Hardinxveld zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Boven-Hardinxveld.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Boven-Hardinxveld

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Boven-Hardinxveld niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur Boven-Hardinxveld

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Angerlo
schutting Hoeven
schutting Alphen
schutting Muntendam
schutting Vorden
schutting Velserbroek
schutting Oldemarkt
schutting Heeze
schutting Vorden
schutting Strijen
schutting Hippolytushoef
schutting Lisserbroek