Schutting Boven-Hardinxveld

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Boven-Hardinxveld? Wij kunnen uw schuttingen Boven-Hardinxveld bezorgen of installeren de nieuwe schutting Boven-Hardinxveld bekwaam en vlot voor u. Het monteren van een een schutting Boven-Hardinxveld kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Boven-Hardinxveld

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Boven-Hardinxveld bent u zeker van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting Boven-Hardinxveld zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Boven-Hardinxveld.

Tuinschermen Boven-Hardinxveld

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Boven-Hardinxveld

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Boven-Hardinxveld uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Boven-Hardinxveld: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Boven-Hardinxveld die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Boven-Hardinxveld.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Boven-Hardinxveld is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting Boven-Hardinxveld zult vinden voor uw woning in Boven-Hardinxveld. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Zoekt u een referentie tuin Boven-Hardinxveld? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Boven-Hardinxveld.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Boven-Hardinxveld.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Boven-Hardinxveld

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Boven-Hardinxveld is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Boven-Hardinxveld

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bilthoven
schutting Rhenen
schutting Gramsbergen
schutting Liempde
schutting Borculo
schutting Posterholt
schutting Nieuwkuijk
schutting Voorthuizen
schutting Beuningen
schutting Nijmegen
schutting Haamstede
schutting Hasselt