Schutting Boekelo

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Boekelo? Prins schuttingen kan uw schuttingen Boekelo op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting Boekelo deskundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Boekelo

Wij werken enkel met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Boekelo. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Boekelo erg populair, hedendaags zoeken minder mensen voor deze soort schutting. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Boekelo bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Boekelo.

Tuinschermen Boekelo

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Boekelo

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Boekelo: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Boekelo die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting plaatsen Boekelo.

Een schutting plaatsen Boekelo hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Boekelo is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting Boekelo zult aantreffen voor uw woning in Boekelo. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Boekelo.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Boekelo bouwen:

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Boekelo gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Boekelo

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Boekelo is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Boekelo heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Boekelo

Een poort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit verschillende type poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Koudekerke
schutting Zandvoort
schutting Bergeijk
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Woudrichem
schutting Angeren
schutting Waalre
schutting Zegge
schutting Loosdrecht
schutting Driemond
schutting Haaren
schutting Schoorl