Schutting Boekel

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting Boekel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Boekel. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Boekel

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Boekel bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin vaak afwijkend zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type schutting Boekel zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Boekel.

Tuin schermen Boekel

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Boekel

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Boekel uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Boekel die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Boekel.

Een tuinafscheiding kopen Boekel hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Boekel is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlot een schutting Boekel die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij Boekel eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Boekel. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de schuttingen die wij leveren Boekel. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Boekel.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Boekel

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Boekel. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Boekel

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogkarspel
schutting Wijk aan Zee
schutting Schoorl
schutting Bleiswijk
schutting Winkel
schutting Meppel
schutting Ossendrecht
schutting Hulsberg
schutting Wanroij
schutting Breukelen
schutting Brielle
schutting Belfeld