Schutting Boekel

Op zoek naar een beton schutting Boekel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Boekel. Het zetten van een schuttingen Boekel kan meestal binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Boekel

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Boekel, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Boekel erg populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Boekel.

Tuinschermen Boekel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Boekel

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Boekel: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Boekel die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Boekel.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Boekel is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting Boekel zal aantreffen voor uw woning in Boekel. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Wellicht hebben we Boekel eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Boekel. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Boekel.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Boekel van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Boekel

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Boekel is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Boekel

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ede
schutting Sommelsdijk
schutting Rolde
schutting Beek
schutting Spaubeek
schutting Gilze
schutting Velden
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Bocholtz
schutting Rijsenhout
schutting Dedemsvaart
schutting Voorthuizen