Schutting Bocholtz

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Bocholtz? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Bocholtz. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bocholtz

Wij werken enkel met bedreven schuttingbouwers welke niks anders verrichten dan het bouwen van schutting Bocholtz. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort schutting Bocholtz zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Bocholtz. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Bocholtz.

Tuinschermen Bocholtz

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Bocholtz

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Bocholtz.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Bocholtz is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting Bocholtz die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de consumenten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Bocholtz? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten Bocholtz. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Bocholtz gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Bocholtz

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Bocholtz niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Bocholtz

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kessel
schutting Hoorn
schutting Ammerstol
schutting Zevenbergen
schutting Bergen
schutting Enkhuizen
schutting Hoek
schutting Nijeveen
schutting Born
schutting Leegkerk
schutting Wieringerwerf
schutting Hoogezand