Schutting Biezelinge

Op zoek naar een nieuwe schutting Biezelinge? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Biezelinge. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Biezelinge

Wij werken uitsluitend met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Biezelinge. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Biezelinge zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor schuttingen Biezelinge. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Biezelinge.

Tuin schermen Biezelinge

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Biezelinge

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Biezelinge uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Biezelinge.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Biezelinge is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlot een schutting Biezelinge die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een adres Biezelinge.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Biezelinge bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schutting Biezelinge.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Biezelinge

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de betonschutting Biezelinge is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Biezelinge

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zuid-Beijerland
schutting Hasselt
schutting Den Oever
schutting IJzendijke
schutting Soest
schutting Valkenswaard
schutting Beekbergen
schutting Hulst
schutting Middelsluis
schutting Kamperland
schutting Nunspeet
schutting Riel