Schutting Berlikum

Op zoek naar een nieuwe schutting Berlikum? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Berlikum. Het bouwen van een schuttingen Berlikum kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Berlikum

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Berlikum bent u verzekerd van een perfect resultaat met juiste garanties. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Berlikum gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Berlikum.

Tuin schermen Berlikum

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Berlikum

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Berlikum.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Berlikum is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Berlikum zal aantreffen voor uw woning in Berlikum. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Berlikum.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Berlikum.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Tuinafscheidingen Berlikum van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Berlikum

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Berlikum. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!

Poort Berlikum

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Akersloot
schutting Rilland
schutting Gendt
schutting Zwammerdam
schutting Boekel
schutting Leegkerk
schutting Norg
schutting Nuenen
schutting IJmond
schutting Kockengen
schutting Tubbergen
schutting Wijchen