Schutting Berlicum

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Berlicum? Prins schuttingen kan de schutting leveren of plaatsen de nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. Het bouwen van een schutting bij u in Berlicum kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Berlicum

De houten erfafscheiding vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor schuttingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Berlicum.

Een schutting plaatsen in Berlicum hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Berlicum is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Berlicum. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Berlicum? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Berlicum.

Schutting soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Berlicum

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poort

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
U kan kiezen uit diverse modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Beemster
schutting Berkel-Enschot
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Winkel
schutting Kerkrade
schutting Bakel
schutting Spijkenisse
schutting Waspik
schutting Waardenburg
schutting Zuidwolde
schutting Steenwijk
schutting Barneveld