Schutting Berlicum

Rond aan het kijken voor een beton schutting Berlicum? Wij zijn de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Berlicum. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schutting is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Berlicum

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Berlicum foutloos zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor schuttingen Berlicum. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Berlicum.

Tuinschermen Berlicum

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Berlicum

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Berlicum.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Berlicum is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Berlicum. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Berlicum? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Berlicum zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schuttingen Berlicum gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Berlicum

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Berlicum nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Berlicum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Berlicum

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heerde
schutting Diepenveen
schutting Bodegraven
schutting Vlagtwedde
schutting Zuidbroek
schutting Maasdam
schutting Erp
schutting Krabbendijke
schutting Riel
schutting Gasselternijveen
schutting Noordwijk
schutting Wouw