Schutting Berkel-Enschot

Op zoek naar een beton schutting Berkel-Enschot? Wij kunnen de schuttingen Berkel-Enschot leveren of installeren de nieuwe schutting Berkel-Enschot vakbekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schutting is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Berkel-Enschot

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Berkel-Enschot perfect zetten. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Berkel-Enschot gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. De basis van deze soort schuttingen Berkel-Enschot bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Berkel-Enschot.

Tuin schermen Berkel-Enschot

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Berkel-Enschot

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Berkel-Enschot uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Berkel-Enschot.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Berkel-Enschot is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Berkel-Enschot. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een adres Berkel-Enschot.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Berkel-Enschot. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Berkel-Enschot bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Berkel-Enschot gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Berkel-Enschot

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor beton schutting Berkel-Enschot. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Berkel-Enschot

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heeze
schutting Castricum
schutting Benschop
schutting Soesterberg
schutting Zeewolde
schutting Dieren
schutting Amerongen
schutting Riel
schutting Scherpenisse
schutting Bodegraven
schutting Nijkerk
schutting Loppersum