Schutting Berkel Rodenrijs

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Berkel Rodenrijs? Prins schuttingen kan uw schutting Berkel Rodenrijs bezorgen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Berkel Rodenrijs deskundig en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Berkel Rodenrijs

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Berkel Rodenrijs bent u verzekerd van een perfect resultaat met goede garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. Wij bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Berkel Rodenrijs zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Berkel Rodenrijs. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Berkel Rodenrijs.

Tuin schermen Berkel Rodenrijs

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Berkel Rodenrijs

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Berkel Rodenrijs: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Berkel Rodenrijs.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Berkel Rodenrijs is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Berkel Rodenrijs zal vinden voor uw woning in Berkel Rodenrijs. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Misschien hebben wij Berkel Rodenrijs eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Berkel Rodenrijs. Dat was nog nooit zo makkelijk! De navolgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Berkel Rodenrijs.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Berkel Rodenrijs van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Berkel Rodenrijs

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Berkel Rodenrijs is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Berkel Rodenrijs

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit diverse modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Deil
schutting Spakenburg
schutting Hoorn
schutting Doornenburg
schutting Melick
schutting Langerak
schutting Slochteren
schutting Milsbeek
schutting Doornenburg
schutting Beekbergen
schutting Benthuizen
schutting Sneek