Schutting Berghem

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Berghem? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting Berghem. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Berghem

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Berghem, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Berghem erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Berghem zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Berghem.

Tuin schermen Berghem

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Berghem

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Berghem.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Berghem is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al gauw een schutting Berghem die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Berghem? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Berghem plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Berghem gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Berghem

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor beton schutting Berghem. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Berghem

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit verschillende type tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maastricht
schutting West-Terschelling
schutting Urk
schutting Nijmegen
schutting Numansdorp
schutting Scherpenisse
schutting Scheemda
schutting Rozenburg
schutting Wijk aan Zee
schutting Steenbergen
schutting Zuidlaren
schutting Gorssel