Schutting Berghem

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting Berghem? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Berghem. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Berghem

Wij werken enkel met ervaren medewerkers welke niks anders verrichten dan het zetten van schuttingen Berghem. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Berghem gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. De palen van deze soort schutting Berghem zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Berghem.

Tuinschermen Berghem

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Berghem

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Berghem uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Berghem: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Berghem.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Berghem is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Berghem. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een adres Berghem.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Berghem.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen Berghem van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Berghem

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Berghem is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Berghem

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit diverse soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stramproy
schutting Maartensdijk
schutting IJzendijke
schutting Milheeze
schutting Spaarndam
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Kapelle
schutting Midwoud
schutting Deest
schutting Dongen
schutting Standdaarbuiten
schutting Barneveld