Schutting Bergen-op-Zoom

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Bergen-op-Zoom? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de erfafscheiding is ongeveer 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen kunnen de luxe erfafscheiding foutloos plaatsen. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Bergen-op-Zoom

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de klanten. De palen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Bergen-op-Zoom.

Een schutting plaatsen in Bergen-op-Zoom hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Bergen-op-Zoom is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Bergen-op-Zoom. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Bergen-op-Zoom? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Erfafscheiding kopen Bergen-op-Zoom. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren in Bergen-op-Zoom. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Bergen-op-Zoom

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit meerdere modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Appingedam
schutting Bussum
schutting Andijk
schutting Appingedam
schutting Sleeuwijk
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Wolfheze
schutting Rolde
schutting Opheusden
schutting Ittervoort
schutting Rheden
schutting Stiphout