Schutting Bergeijk

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Bergeijk? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Bergeijk. Het monteren van een een schutting Bergeijk kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bergeijk

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Bergeijk, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. De palen van dit type schutting Bergeijk zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Bergeijk.

Tuin schermen Bergeijk

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Bergeijk

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Bergeijk die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Bergeijk.

Een schutting plaatsen Bergeijk hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Bergeijk is nu erg handig. Zoek het op met Google en u treft al gauw een schutting Bergeijk die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Bergeijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting Bergeijk bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Bergeijk van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Bergeijk

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Bergeijk. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Bergeijk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Bergeijk

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting ’t Veld
schutting Velden
schutting Born
schutting Haarlem
schutting Rossum
schutting Wagenborgen
schutting Oldenzaal
schutting Beekbergen
schutting Stiphout
schutting Kerkrade
schutting Elst
schutting Delfzijl