Schutting Bergambacht

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Bergambacht? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Bergambacht. Het plaatsen van een een schutting Bergambacht kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bergambacht

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Bergambacht correct plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De basis van dit type tuinafscheidingen Bergambacht bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Bergambacht. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Bergambacht.

Tuinschermen Bergambacht

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Bergambacht

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Bergambacht.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Bergambacht is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een schutting Bergambacht die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Zoekt u een referentie tuin Bergambacht? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Bergambacht. Dat was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of schutting Bergambacht plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Bergambacht van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Bergambacht

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Bergambacht nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Bergambacht heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Bergambacht

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit meerdere modellen tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zeewolde
schutting Moergestel
schutting Naarden
schutting Zegge
schutting Gameren
schutting Zaltbommel
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Pijnacker
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Schagen
schutting Liempde
schutting Wierden