Schutting Benthuizen

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Benthuizen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Benthuizen. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schuttingen is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Benthuizen

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Benthuizen bent u verzekerd van een degelijk resultaat met juiste garanties. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Benthuizen erg gewild, hedendaags zoeken minder mensen voor deze categorie schutting. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Benthuizen.

Tuinschermen Benthuizen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Benthuizen

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Benthuizen: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Benthuizen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Benthuizen is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al vlot een tuinschutting Benthuizen die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij Benthuizen eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen Benthuizen. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Benthuizen.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Benthuizen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Benthuizen niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur Benthuizen

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Koudum
schutting Zwartemeer
schutting Drachten
schutting Bergen op Zoom
schutting Lekkerkerk
schutting Klaaswaal
schutting Thorn
schutting Ruinerwold
schutting ‘s Gravenmoer
schutting Steenwijkerwold
schutting Diever
schutting ‘s-Gravenhage