Schutting Belfeld

Op zoek naar een moderne schutting Belfeld? Wij kunnen uw schuttingen Belfeld bezorgen of installeren uw nieuwe schuttingen Belfeld bekwaam en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Belfeld

Onze ervaren bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Belfeld perfect plaatsen. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Belfeld erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Belfeld bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Belfeld. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Belfeld.

Tuinschermen Belfeld

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Belfeld

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Belfeld.

Een tuinafscheiding plaatsen Belfeld hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Belfeld is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Belfeld. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Belfeld.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Deze volgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Belfeld.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Belfeld.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Belfeld

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Belfeld nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Belfeld heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Belfeld

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gramsbergen
schutting Hoogvliet
schutting Den Dungen
schutting Werkendam
schutting Harderwijk
schutting Bathmen
schutting Ede
schutting Grootegast
schutting Nijeveen
schutting Wanroij
schutting Koudum
schutting Cothen