Schutting Beesel

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Beesel? Wij zijn de expert van Nederland in het bouwen van erfafscheidingen. Het bouwen van een schutting bij u in Beesel kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met bedreven schuttingbouwers welke niets anders doen dan het monteren van erfafscheidingen. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting Beesel

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom uiterst bestemd voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Bangkirai hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding plaatsen Beesel.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Beesel is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Beesel. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Beesel.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Beesel.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Beesel

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Milheeze
schutting Mierlo
schutting Budel
schutting Weert
schutting Alphen
schutting Heenvliet
schutting Hallum
schutting Wierden
schutting IJzendijke
schutting Oud-Heusden
schutting Wijk aan Zee
schutting Nieuwe Pekela