Schutting Beerta

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Beerta? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Beerta. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beerta

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Beerta bent u verzekerd van een correct eindproduct met juiste garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Beerta vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Beerta bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Beerta.

Tuin schermen Beerta

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Beerta

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Beerta die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Beerta.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Beerta is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Beerta zult tegenkomen voor uw woning in Beerta. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Beerta? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Beerta. Het was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Beerta zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Beerta van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Beerta

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Beerta. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Beerta

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende poortdeuren.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lemelerveld
schutting Bergum
schutting Aalten
schutting Limbricht
schutting Geervliet
schutting Werkendam
schutting Aalten
schutting Broek op Langedijk
schutting Overasselt
schutting Kruiningen
schutting Kruisland
schutting Rijen