Schutting Bedum

Op zoek naar een beton schutting Bedum? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Bedum. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bedum

We werken uitsluitend met doorgewinterd personeel die niks anders verrichten dan het installeren van schutting Bedum. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Bedum gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Bedum.

Tuin schermen Bedum

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Bedum

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Bedum uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Bedum.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Bedum is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting Bedum zult vinden voor uw woning in Bedum. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we Bedum voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Bedum. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Bedum.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Bedum van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Bedum

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de betonschutting Bedum is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Bedum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Bedum

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Borger
schutting Slagharen
schutting Oirschot
schutting Arnhem
schutting Baexem
schutting Heino
schutting Vianen
schutting Akersloot
schutting Vollenhove
schutting Zundert
schutting Driel
schutting Dalen