Schutting Barneveld

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting in Barneveld? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe erfafscheiding. We kunnen normaliter binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met ervaren personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van erfafscheidingen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. We plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Barneveld

De houten schutting gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Barneveld.

Een schutting kopen in Barneveld hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Barneveld is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zal vinden bij u in Barneveld. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij bij u in Barneveld eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Barneveld zetten:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Barneveld

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!

Poort

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit verscheidene soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Gilze
schutting Heerde
schutting Heeze
schutting Gorssel
schutting Vollenhove
schutting Odiliapeel
schutting Almere
schutting Vuren
schutting Menaldum
schutting Hippolytushoef
schutting Egmond aan Zee
schutting Arkel