Schutting Bakkeveen

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Bakkeveen? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Bakkeveen. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bakkeveen

Wij werken uitsluitend met bedreven personeel die niks anders verrichten dan het bouwen van schutting Bakkeveen. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Bakkeveen.

Tuin schermen Bakkeveen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Bakkeveen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Bakkeveen.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Bakkeveen is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting Bakkeveen zal tegenkomen voor uw woning in Bakkeveen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een tuin Bakkeveen.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Bakkeveen zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton tuinschutting Bakkeveen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Bakkeveen

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Bakkeveen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur Bakkeveen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stein
schutting Vinkeveen
schutting Kwintsheul
schutting Rhenen
schutting Dinteloord
schutting Nuland
schutting Zwanenburg
schutting Zandvoort
schutting Riethoven
schutting ’t Veld
schutting Egmond-Binnen
schutting Zegveld