Schutting Baflo

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Baflo? Prins schuttingen kan de schutting Baflo op locatie brengen of zetten de nieuwe schuttingen Baflo vakkundig en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Baflo

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Baflo bent u zeker van een perfect eindproduct met uitstekende garanties. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Baflo erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De palen van dit type tuinafscheiding Baflo zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen Baflo. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Baflo.

Tuin schermen Baflo

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Baflo

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Baflo die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Baflo.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Baflo is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Baflo. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Baflo.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Baflo. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de schuttingen die we zetten Baflo. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Baflo van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Baflo

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Baflo. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Baflo

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Balk
schutting Oirschot
schutting Lopik
schutting Vogelenzang
schutting Delden
schutting Heinkenszand
schutting Kessel
schutting Wijk en Aalburg
schutting Beesd
schutting Julianadorp
schutting Sint Annaland
schutting Bunnik